Vloeibare pasta kleine zakje verpakkingsmachine

Een sachetverpakkingsmachine is een prachtige kleine sachetverpakkingsmachine. Het wordt veel gebruikt voor saus, koffie, ontbijtgranen, shampoo, tomatenketchup, sap, jam, palmolie, water en andere drankproducten. Snel vullen en sluiten, Synda kan de beste sachetverpakkingsmachine voor u aanpassen.

VKPAK sachetverpakkingsmachines zijn populair voor het verpakken van verschillende sachetsstijlen, zoals een 3-side seal, 4-side seal, stick sachet en alien sachet. We zijn uitstekend in sachetvulmachines, niet beperkt tot verpakkingsmachines voor vloeistofzakken, vulmachines voor korrels sachets, verpakkingsmachines voor poederzakjes, enz.

Multifunctioneel en volautomatisch, VKPAK sachetverpakkingsmachines kunnen automatisch sachets maken, meten, vullen en afdichten, datumafdrukken, snijden en tellen realiseren. Easy Tear-inkeping en kettingpakketten zijn ook beschikbaar.

Met soorten zakjesverpakkingsmachines die verschillende verpakkings- en sluitpatronen hebben, is de VKPAK automatische zakjesverpakkingsmachine de krachtigste zakjesvul- en sluitmachine voor u.

DetailsParameterVideoSollicitatie
  • Deze machine heeft een set verticale hotrollers, een set horizontale hotrollers en een set horizontale kouderollers. Rollende afdichting wordt toegepast: verticale afdichting is een schaakbordpatroon met lekvrij, terwijl horizontale afdichting een schaakbordpatroon (of gewone afdichting) is met lekvrij.
  • De klant kan kiezen voor een magnetische pomp voor vrij stromende vloeistof, een Hibar-pomp voor een gelijkmatig viskeuze product, een zuigerpomp voor een ongelijkmatige viskeuze vloeistof en een roterende pomp® voor een continue toevoer van een gelijkmatig viskeuze product. Er zijn drie soorten snijfuncties: gewoon snijden, zaagtandsnijden en perforatie snijden. Deze machine is ook uitgerust met een scheurinkeping voor het gemakkelijk openen van de zak.
  • PLC-besturing, touchscreen geeft de lopende status weer.
  • Verticale afdichtingseenheid aangedreven door een motor met variabele frequentie, realiseer een traploze aanpassing van de verpakkingssnelheid binnen het nominale bereik.
  • Horizontale afdichtingseenheid aangedreven door servomotor, realiseer traploze aanpassing van de zaklengte binnen het nominale bereik. De zaklengte kan op het aanraakscherm worden ingesteld en de lengteaanpassing is eenvoudig en handig.
  • Intelligent positioneringssysteem voor fotocellen met de functie van automatische positionering van de eerste zak. Elimineer de invloed van signaalverstoring veroorzaakt door een abnormaal oogmarkeringspatroon en een slechte afdruk van de film, om een stabiele werking te garanderen.
  • Automatische aanpassingsfunctie voor niet-effectief snijden, lost het probleem op van meerdere machine-stopaanpassingen en verspilling van film, verbetert de werkefficiëntie en zorgt voor een goed uiterlijk van zakken.

Vloeibare-pasta-zakje-verpakkingsmachine

ItemSpecificatie
Lengte45-180 mm
Breedte30-95 mm (3-zijdige afdichting) 35-100 mm (4-zijdige afdichting)
Vulcapaciteit:0,5-60 ml ml (g)
Verpakkingssnelheid:100-200 stuks per minuut
Stroom3kw/AC380V
Dimensie1400*1000*1850mm (L*B*H)
Gewicht450kg
GewichtPET/AL/PE, PET/PE, OPP/CPP enz. composietfilm
Parameters van filmrol:Buitendiameter 400; Binnendiameter φ75
Standaard vulapparaatMagnetische pomp / Hibar-pomp / zuigerpomp / roterende pomp
Standaard snijmethode:Gewoon snijden, zaagtand snijden, perforatie snijden
Optioneel apparaatThermische printer, Priniter, Niveausensor, Dubbellaagse vultrechter, Roerwerk, Afzettransportband
Deze machine is ontworpen voor het automatisch verpakken van vloeibare, stroperige saus en pastamateriaal, het verzegelt de drie- of vierzijdige afdichtingsmethode, afhankelijk van het verschillende materiaal, de verpakkingsmaterialen nemen een ander meetapparaat aan om in zakken te injecteren. Afgesneden methoden kunnen elk van een plat mes, gekarteld mes, puntmarkeringsmes als vereiste gebruiken. En uitgerust met gemak open zakken snij-inrichting.

Deze mechanische doorbraak uit de serie maakt gebruik van een lokaliseerbaar, hoogwaardig PLC-besturingssysteem met dubbele frequentieomzetting, via "mens-machine-dialoog", waardoor de aanpassingen voor het vervangen van producten eenvoudig, nauwkeurig en stabiel worden, Engelse interface waardoor de instellingshandelingen eenvoudig, intuïtief en betrouwbaar worden.
Vloeistof-pasta-zakje-verpakkingsmachine-6