Vloeibare pastasaus Premade Pouch Packing Machine

Automatische roterende verpakkingsmachine met vloeistof- of sauspomp, Geschikt voor het verpakken van verschillende soorten vloeibare vulproducten, zoals olie, shampoo, honing, water, ketchup, saus, sap, melk, sojasaus, tomatensaus, enz. Volgens de behoeften van de klant , de machine kan opstaande zak, hoekplaatzak, ritszak, zak, driezijdige afdichting, vier zijafdichting, enz. Zaktypes gebruiken.

DetailsParameterVideoSollicitatie
Vloeibare pastasaus Premade Pouch Packing Machine

  • Eenvoudig te bedienen, geavanceerde PLC aan te nemen, stuurman met touchscreen en elektrisch besturingssysteem, de mens-machine-interface is vriendelijk.
  • Frequentieconversie past de snelheid aan: deze machine maakt gebruik van frequentieconversieapparatuur, die binnen het bereik kan worden aangepast aan de behoeften van de realiteit in de productie.
  • Automatische controle: geen zak of zak open fout, geen vulling, geen verzegeling. de zak kan opnieuw worden gebruikt, vermijd verspilling van verpakkingsmateriaal en grondstoffen.
  • Veiligheidsapparaat: machine stopt bij abnormale luchtdruk, alarm voor ontkoppeling van de verwarming.
  • Horizontale transportbandstijl om zak te geven: het kan meer zakken op de zakopslag plaatsen en heeft een lage eis aan de kwaliteit van zakken.
  • De breedte van de zakken zou door elektromotor kunnen worden aangepast. Druk op de bedieningsknop om de breedte van alle clips aan te passen, eenvoudig te bedienen en grondstoffen.
  • Het verlies aan verpakkingsmateriaal is laag, wat deze machine gebruikt, de voorgevormde zak, het zakpatroon is perfect en heeft een hoge kwaliteit van het afdichtingsgedeelte, dit verbeterde de productspecificatie

Roterende poeder Doypack verpakkingsmachine Details:
Roterende poeder Doypack verpakkingsmachine Toepassing:

Vloeibare pastasaus Premade Pouch Verpakkingsmachine Toepassing:

TypeVK-8-200BVK-8-250B
Verpakkingssnelheid:20-55bag/min afhankelijk van product10-45bag/min hangt van product af;
Zak maat(L) 150-320 mm (B) 100-200 mm(L) 150-320 mm (B) 100-200 mm
Zaktype:Opstaande zak, driezijdige afdichtingszak en andere samengestelde zakken
Film dikte0,04-0,09 mm
Luchtverbruik0.8Mps 0.5m³/min
Spanning380V (50Hz)
Machinegrootte (L×B×H)1700×1300×1400mm1900 × 1450 × 1500 mm
Vloeibare pastasaus Premade Pouch Verpakkingsmachine Toepassing:
Vloeibare pastasaus Premade Pouch Verpakkingsmachine Toepassing: